Tikvah Elburg

Wat anderen zeggen over Tikvah

Reviews

“Phoe, een rollercoaster was het wel. Hoe “vlak” ik bleef tijdens dit laatste gesprek, hoe erg ik knalde toen ik thuis kwam. Ik was echt ondersteboven over het idee dat Wildine mijn uitspraken, mét de emotie die erbij hoorde uitsprak, maar dat ik de emoties niet loskreeg totdat ik thuis was. Wat een boosheid kwam er los en hoe helpend is het geweest dat ik de afgelopen dagen, na het 5e gesprek, die boosheid ook kon laten blijven.“

Man

42 jaar

“Er lijken stemmetjes in mijn hoofd te zitten, die me steeds ontmoedigen. Dat heb ik deze sessie uitgesproken bij Wildine. Ik vond het fijn dat ze er gelijk een oefening bij wist. De oefening was confronterend. Alsof ik nog meer voelde wat die gedachten mij doen. Maar ook wat goede gedachten van waarheid met me doen. Wat een contrast!”

Vrouw

42 jaar

We hebben gesproken over de strenge zelf-stem die ik vaak hoor, om te kijken hoe die is ontstaan en welke functie die heeft. Het was pittig, maar het gaf veel inzichten.”

Vrouw

28 jaar

Neem contact op voor een kennismaking

“Het lied ‘scars in heaven’ raakte mij, omdat er gezongen wordt over een wond in mijn hart. Zo voelt dat voor mij soms ook letterlijk. Ook zegt het lied dat God op een plaats is waar alle wonden genezen zijn.”

Vrouw

42 jaar

“De coachsessies hebben me enorm geholpen om inzicht te krijgen in hoe mijn hoofd invloed heeft op mijn hart en lijf, en hoe ik dat positief kan beïnvloeden. Juist omdat ik zoveel in mijn hoofd zit, was het zo verhelderend om bij de oefeningen letterlijk te ervaren wat het met me doet.

Vrouw

40 jaar

“Vandaag een prachtige workshop gehad van Wildine. We hebben o.a.  een prachtige wandeling in onze gedachten gemaakt samen met God door de tuin van ons hart. Daar hebben we de mooie en minder mooie plekken bezocht. Naar aanleiding daarvan een verwerking daarvan op papier mogen tekenen.”

Vrouw

42 jaar