Tikvah Elburg

EVEN KENNISMAKEN

Ik stel me graag aan je voor! Ik ben Wildine, getrouwd en moeder van vier kinderen. Sinds mijn 10e woon ik op de mooie Veluwe. Je vindt me regelmatig in het bos met onze viervoeter, Saar, genietend van het even niks om me vervolgens te laten verrassen door een specht of een ree. Heerlijk! En als het tijd is voor wat intensievere beweging, dan stap ik op de mountainbike. Verder doe je me een plezier met een goed boek en vind ik het erg fijn om met vrienden of familie ongedwongen en toch diepgaand te praten over het leven en alles wat daarbij komt kijken.

EN VERDER…

Ik heb jaren in loondienst gewerkt bij een organisatie die zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik mocht me vooral bezighouden met het stukje ‘opleiden binnen de organisatie’. Gedurende deze periode heb ik coaching ontvangen omdat ik merkte dat ik op verschillende vlakken vastliep. Veel had te maken met onzekerheid. Tijdens mijn eigen coachtraject ontdekte ik wie ik werkelijk ben.

In 2021 ben ik gestart met de opleiding Christelijke Integratieve Coaching bij Groundwork Nederland. Tijdens de opleiding heb ik ervaren wat integratieve coaching doet. Ik leerde mezelf nog beter kennen en mocht op verschillende gebieden van mijn leven heler worden. 

Deze ervaring wil ik graag doorgeven aan mensen die ook verlangen naar meer heelheid in hun leven. Heelheid kan zich bijvoorbeeld uiten in zekerheid, stabiliteit, vergroten van zelfbewustzijn of rust.

Wil je eerst nog meer van mij weten, voordat je de stap naar coaching zet? Dat snap ik. 

Een kennismakingsgesprek is kosteloos. De koffie en thee staan klaar.